Over ParsePort

ParsePort is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in het verzamelen, verwerken en presenteren van data.

Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Zij gebruiken onze software tools voor onder andere Business Intelligence doeleinden en conversie van financiële data naar XBRL. Met onze producten ondersteunen we zowel grote multinationals als kleine eenmanszaken.

Eenvoudig en geautomatiseerd werken

ParsePort heeft zich van het begin af aan gefocust op eenvoudige tools die vooral veel tijd en moeite besparen. De mensen achter Parseport kennen allemaal de problemen bij het opstellen van rapportages. De belangrijkste drijfveer voor ParsePort is het minimaliseren van de werklast voor alle partijen, waarbij we zorgen dat het proces uiterst effectief en slim blijft.

XBRL

In 2011 is ons portfolio uitgebreid met gegevensconversie voor de financiële sector met behulp van het XBRL bestandsformaat.
Wij zijn actief in het bestuur van de XBRL organisatie van Denemarken en Zweden. Via deze organisaties zijn wij ook lid van XBRL Europe en XBRL International.

Waar kunt u ons vinden?

ParsePort werkt vanuit meerdere locaties binnen Europa met Kopenhagen als hoofdkantoor. Kijk op de contactpagina voor de gegevens per locatie. In Nederland werken wij vanuit Enschede. Vanaf hier ondersteunen wij klanten in Nederland, Vlaanderen en Duitsland.
Parseport Locaties

Dit zeggen onze klanten

Snel en probleemloze koppeling met ons systeem.
ParsePort heeft zich bewezen als flexibele en snelle leverancier van XBRL conversieproducten. Zij hebben goed ingespeeld op onze behoeften door een automatische koppeling te maken met onze eigen systemen. Hierdoor konden wij vasthouden aan onze eigen processen. Dit heeft veel tijd en moeite bespaard. Met één druk op de knop wordt onze informatie nu omgezet naar XBRL. Bedankt!
Loes BierenbroodspotFinancial ControllerDeloitte