Over ParsePort

ParsePort is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in het verzamelen, verwerken en presenteren van data.

Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Zij gebruiken onze software tools voor onder andere Business Intelligence doeleinden en conversie van financiële data naar XBRL. Met onze producten ondersteunen we zowel grote multinationals als kleine eenmanszaken.

Eenvoudig en geautomatiseerd werken

ParsePort heeft zich van het begin af aan gefocust op eenvoudige tools die vooral veel tijd en moeite besparen. De mensen achter Parseport kennen allemaal de problemen bij het opstellen van rapportages. De belangrijkste drijfveer voor ParsePort is het minimaliseren van de werklast voor alle partijen, waarbij we zorgen dat het proces uiterst effectief en slim blijft.

XBRL

In 2011 is ons portfolio uitgebreid met gegevensconversie voor de financiële sector met behulp van het XBRL bestandsformaat.
Wij zijn actief in het bestuur van de XBRL organisatie van Denemarken en Zweden. Via deze organisaties zijn wij ook lid van XBRL Europe en XBRL International.

Waar kunt u ons vinden?

ParsePort werkt vanuit meerdere locaties binnen Europa met Kopenhagen als hoofdkantoor. Kijk op de contactpagina voor de gegevens per locatie. In Nederland werken wij vanuit Enschede. Vanaf hier ondersteunen wij klanten in Nederland, Vlaanderen en Duitsland.
Parseport Locaties

Dit zeggen onze klanten

Prima alternatief voor T4U
Ik raad ParsePort aan alle verzekeringsmaatschappijen aan als prima alternatief voor het stoppende T4U van EIOPA. Het is erg prettig om Excel te kunnen blijven gebruiken als basis voor onze Solvency II rapportages. Zo kunnen we data gemakkelijk invoeren vanuit onze eigen data. De validatie van de gegevens helpt ook om direct de juiste data aan te leveren bij DNB.
Bram ZwaanTeammanager Accounting & ReportingDe Goudse Verzekeringen